Indyki na wolnym wybiegu są hodowane w mniejszym zagęszczeniu z dostępem do światła dziennego i świeżego powietrza. Uważa się, że ptaki chowane na wolnym wybiegu mają smaczniejsze mięso, ponieważ wolniej rosną, co oznacza również, że mięso zawiera więcej tłuszczu mięśniowego i bardziej jędrną konsystencję mięsa. Indyk to bogate w niezbędne aminokwasy źródło białka. Cechuje się także niską zawartością tłuszczu i stanowi cenne źródło niezbędnych składników odżywczych, takich jak ryboflawina, potas i selen.
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ INDYKA I WIEPRZOWINY 65%
MINIMUM 35% ŚWIEŻO PRZYGOTOWANEGO INDYKA Z WOLNEGO WYBIEGU
RECEPTURA WYSOKOBIAŁKOWA
SKŁAD: Indyk i Wieprzowina 65% (świeżo przygotowany indyk z wolnego wybiegu 35%, suszona wieprzowina 22%, tłuszcz z indyka 6%, wywar z indyka 2%), bataty, fasolka, pulpa buraczana, białko ziemniaczane, suplement omega-3, celuloza, suszona mieszanka produktów Superfoods* (w tym pietruszka, papaja, pokrzywa, cukinia, dynia), minerały, fruktooligosacharydy (FOS, 175 mg/kg), mannanoligosacharydy (MOS, 50 mg/kg), ekstrakt z oliwek (0.01%) *Każdy odpowiada 4% świeżych składników
SKŁADNIKI ANALITYCZNE Białko surowe: 40,5% Tłuszcz surowy: 19,5% Włókno surowe: 4,5% Popiół surowy: 8,5%
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 50 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.